Damse Kaasmakerij

Damse Kaasmakerij

De Damse Kaasmakerij is al meer dan tien jaar afnemer van melk voor het maken van een ruim pallet van artisanale kazen. Bekend is de Damse Mokke die in 2016 tot favoriete biologische zuivelproduct verkozen werd.

Passendale

Passendale

De kaasmakerij Passendale gebruikt melk van Biomilk.be voor het maken van biologische kaas. Passendale Classic Bio is een échte klassieker !

Inex

Inex

De zuivelarij Inex is een belangrijke partner voor de verwerking van melk tot een volwaardig eindproduct in projecten.

Het Hinkelspel

Het Hinkelspel

De ambachtelijke en coöperatieve kaasmakerij het Hinkelspel nabij Gent maakt van de rauwe melk heerlijke biologische kazen om van te smullen.

De Zuivelarij Berloumi Bio

De Zuivelarij

De Zuivelarij werkt samen met Biomilk.be voor de aanvoer van lokale biologische melk. Ze gebruiken de melk in hun biologische Berloumi (en Ricotta van Berloumi). Berloumi is een grillkaas zoals Halloumi uit het Midden-Oosten.

Fromagerie de Rochefort

Fromagerie de Rochefort

De Kaasmakerij van Rochefort neemt de traditie van abdijkazen op. Met melk van Biomilk.be worden zo heerlijke biologische abdijkazen geproduceerd.

Fromagerie de Vielsalm

Fromagerie biologique de Vielsalm

De biologische kazen van de kaasmakerij van Vielsalm zullen de liefhebbers van harde of zachte kazen bekoren.

Fromagerie Herve société

Herve société

De kaasmakerij Herve société is bekend voor het maken van smakelijke Hervekaas, de enige Belgische kaas met een AOP-keurmerk. De biologische melk haalt Herve société bij onze lokale boeren uit het land van Herve om heerlijke Hervekaas en andere heerlijke kazen te maken met een unieke terroir.

Fromagerie du Bairsoû

Fromagerie du Bairsoû

De Kaasmakerij Bairsoû is een coöperatieve gelegen te Trois-Ponts in de provincie Luik. Het product van dit partnerschap is dus een 100% coöperatief product. 

Fromagerie du Gros Chêne

Fromagerie du Gros Chêne

De Kaasmakerij Gros Chêne is een coöperatieve te Méan in de provincie Namen. Hier wordt dankzij de passie van Daniel Cloots, zijn vrouw en medewerkers kwaliteitsvolle melk tot kazen van ambachtelijke kwaliteit verwerkt. 

Contact

Bent u als melkverwerker op zoek naar biologische melk voor het maken van eigen biologische zuivelproducten? Biomilk.be kan u hierbij helpen. Aarzel niet om contact op te nemen met onze commercieel verantwoordelijke om de leveringsmogelijkheden na te gaan.

Commercieel verantwoordelijke

Wim De Middeleer
Tel. +32 (0)497 46 68 43
wim.de.middeleer@biomilk.be